Gästhamn

Västervik får en än mer central gästhamn i direkt anslutning till Slottsholmsparken och Björn Ulvaeus Slottsholmen med restaurangen och mötesplatsen, med bara några minuters promenad in till Västerviks hela utbud av god mat och dryck, shopping och aktiviteter. Välordnade Y-boms och långskeppsplatser med all tänkbar service och nya, fräscha faciliteter. Lättillgängliga och bokningsbara platser och ett hamnkontor med café och service som hamnens hjärta.

Redan till säsongen 2017 har stora ny- och ombyggnationer genomförts, och till säsongen 2018 kommer nya Västerviks Gästhamn tillsammans med Slottsholmen stå helt färdig.

Säsongsplatser

Centralt och skyddat där vi utökar våra säsongsplatser de närmsta åren. Vi har ett centralt och skyddat läge där vi i år investerar i en ny vågbrytare på 160m med en bredd av 4m som skyddar din båt från sydostliga vindar och turbåtarnas svall. Vi investerar ytterligare kring gamla Tändsticksfabrikens betongkaj där vi redan i år får ca. 100m ny betongponton och fina säsongsplatser för båtar på 35-75 fot.

Hamnens läge är inte bara skyddat från väder och vind, med promenadstråk och cykelväg intill samt Tändstickshusens övervakan är vi väl förskonade från inbrott och stöld. Vi har även personal på plats över hela säsongen som hjälper dig med vad som kan tänkas vara aktuellt.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.