Hamnen

Skyddat läge - Nära Centrum
Fräscha faciliteter och all tänkbar service

En modern gästhamn

Vårt mål är att ge våra gäster den bästa möjliga service och välkomna till en modern och central anläggning med ett stort utbud av kringservice, aktiviteter och upplevelser.

slottsholmen-marina-karta

Hamnkontor

Sommaren 2019 har vi inget fast hamnkontor. Prata med personalen på bryggorna så hjälper de dig.

Alla bokningar sker online där du också får tillgång till koder och erbjudanden

Under hösten 2019 står visionen för Slottsholmen Marina färdig, med en helt ny servicebyggnad där du förutom hamnkontor hittar tvättstuga, duschar, lounge.

slottsholmen-marina-vision

2018 byggde vi Västerviks nya gästhamn runt Slottsholmen vilket flyttade oss närmare centrum och i direkt anslutning till restaurangen och alla aktiviteter här i kring . Här lägger du till vid enkelbommar, gångbara bommar eller långskeppsplatser på pontoner. El och vatten finns vid alla platser och i sommar kan du använda dig av marinans Wifi.
Du kan nu enkelt planera och boka ditt besök hos oss och dessutom hitta passande produkter eller service under din vistelse.

Säsongsplatser

Vi har ett centralt och skyddat läge där vi 2017 lade en ny vågbrytare från Notholmen som mäter 160m med en bredd av 4m som skyddar din båt från sydostliga vindar och turbåtarnas svall. 2018 mötte vi upp denna med en 200m vågbrytare från Slottsholmen vilket innebär att hela hamnen fått ett mycket lugnare vatten.

Hamnens läge är inte bara skyddat från väder och vind utan med promenadstråk och cykelvägen intill samt Tändstickshusens övervakan är vi väl förskonade från inbrott och stöld. Vi har även personal på plats över hela säsongen som hjälper dig med vad som kan tänkas vara aktuellt. Vi har separata eluttag med förbrukningsmätare på alla platser samt färskvatten på bryggorna och som säsongskund kan du från 2019 använda vårt nya WiFi.

Vinterplatser

Vi erbjuder vinterplatser i hamnen där du kan välja att båten fryser fast eller ligga isfritt. Vi har vinterplatser både på Notholmen och Slottsholmen där du ligger väl övervakad och skyddad. Välkommen med din förfrågan.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.